Vacature Callcenter Medewerker Den Haag (13,- per uur basissalaris!) Spoed! Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Nupersoneel.nl
Bedrijfsprofiel: Arbeidsmakelaar Van den Berg
Werving & Selectie

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Wij zijn per direct op zoek naar 15 nieuwe collegas om ons team in het callcenter te versterken!
Ons callcenter is gevestigd in het centrum van Den Haag, en goed bereikbaar met tram, bus en trein. Je kan zowel parttime als fulltime bij ons aan de slag en je bepaalt zelf je eigen werktijden.

We hebben verschillende campagnes waarvoor wij bellen vanuit het callcenter. Dit gaat voornamelijk om win-back campagnes, waarbij je oude klanten probeert te overtuigen om opnieuw een product te kopen. Het gaat hier dus niet om koud bellen, maar warme acquisitie. Wij bellen uitsluitend voor landelijk bekende A-merken, je hebt dus altijd een goed en betrouwbaar product aan te bieden aan de consumenten!

Je beschikt over een vlotte babbel en weet op een enthousiaste manier de klanten te overtuigen om een product bij jou te kopen. Je inzet word direct beloond, naast een hoog basissalaris werken wij namelijk ook met een lucratief bonussysteem. Ben jij dus op zoek naar een flexibele en goedbetaalde baan? Wacht dan niet langer maar solliciteer direct!

Wij werken met diverse salarisschalen op basis van leeftijd. Ben je 22 jaar of jonger? Dan krijg je ongeacht leeftijd een basissalaris van 10,- bruto per uur. Ben je 23 jaar of ouder? Dan ontvang je een standaard basissalaris van 13,- bruto per uur. Bovenop deze salarissen kan je door het bonussysteem nog een leuke extra verdienen, gemiddeld oplopend tot 250,- per maand!

Ben je enthousiast over bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via deze website, of stuur een mail met je cv naar arbeidsmakelaar.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen na je sollicitatie contact met je op te nemen voor een telefonisch intakegesprek.

Heb je mogelijk nog vragen over deze vacature? Dan kan je bellen met Jesse van den Berg via

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden:

Sector: Callcenter

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren